Rüyada gökten nur yağdığını görmek

Rüyada gökten nur yağdığını görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, ferahlığa çıkacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökten nur yağdığını gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin, fırsatları görmeye çalışın.

Rüyada gökten nur yağdığını görmek malının da hiç olacağına, malını ve canını emniyete alacağına yorulmaktadır.

Rüyada nur yağmak yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, toplumda yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden nur yağdığını görmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, iyileşme göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzerine nur yağdığını görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, aradaki buzları eriteceğine yorulmaktadır.

Rüyada nur yağdığını görmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Rüyada gökte nur görmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökten nur indiğini görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökten çekirge yağdığını görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments