Rüyada asansörle göklere çıkmak

Rüyada asansörle göklere çıkmak bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, daha isabetli kararlar alacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansörle göklere çıkmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamanız durumunda evinizi ilgilendiren problemler söz konusu olabilir.

Rüyada asansörle göğe çıkmak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörle göklere çıkmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansörle çıkmak istemediği halde borçlanacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada asansörle bir yere çıkmak çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına delalet eder.

Rüyada asansörde yukarı çıkmak tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansörle binaya çıkmak sağlığından ve ağız tadından olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada asansör çıkmak düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine tabir olunur.

Rüyada asansörle gökyüzüne çıkmak aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments