Rüyada merdivenle göğe çıkmak

Rüyada merdivenle göğe çıkmak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, rızkın artacağına yorulur.

Rüyada merdivenle göğe çıkmak gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatli atmalı, planlı hareket etmelisiniz.

Rüyada merdivenle göğe çıkmak işlerin daha kötüleşeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada göğe çıkan merdiven görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada göklere çıkmak parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere delalettir.

Rüyada göğe çıkmak güzel günler görüleceğine, zayıflayacağına delalet eder.

Rüyada asansörle göklere çıkmak kudretli ve hikmetli kimse olacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörle göğe çıkmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada evin merdivenini çıkmak telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada karanlık merdiven çıkmak çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments