Rüyada göbek kordonu kesmek

Rüyada göbek kordonu kesmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hoş muhabbette olacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada göbek kordonu kesmek gördüyseniz:

  • Yardım etme konusunda kararsız veya isteksiz kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada göbek kordonu kesmek zor bir dönem geçirileceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulur.

Rüyada göbek kordonunu kesmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada göbek kordonunu görmek bunun şans olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin göbek kordonunu görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada bebek göbek kordonu görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına tabir olunur.

Rüyada bebek kordonunu kesmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada bebeğin kordonunu kesmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada bebek kordonu kesmek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments