Rüyada bebek göbek kordonu görmek

Rüyada bebek göbek kordonu görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, sevgi göreceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine inanılır.

Rüyada bebek göbek kordonu gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan ya da mantıksız hareket etmiş kişilere yanlışlarını göstermeye çalışabilirsiniz.

Rüyada bebek göbek kordonu görmek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin göbek kordonunu görmek tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine işaret eder.

Rüyada göbek kordonu kesmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada göbek kordonunu görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada göbek kordonunu kesmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluk bulacağına delalet eder.

Rüyada bebeği kordonuyla görmek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına tabir olunur.

Rüyada bebek kordonunu kesmek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğin kordonunu kesmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments