Rüyada bebeğin kordonunu kesmek

Rüyada bebeğin kordonunu kesmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, zahmet veren işlerin artacağına delalet eder.

Rüyada bebeğin kordonunu kesmek gördüyseniz:

  • Sizden daha önemli konumda olan kişiler sizinle aynı görüşte olmasa da, aslında doğru gören siz olabilirsiniz.

Rüyada bebeğin kordonunu kesmek ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek kordonu kesmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada bebek kordonunu kesmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbek kordonu kesmek allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına delalettir.

Rüyada göbek kordonunu kesmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına işaret eder.

Rüyada kordon bağı kesmek hayır duaları alacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına inanılır.

Rüyada kordon kesmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada bebeğin göbek kordonunu görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments