Rüyada göbek kordonunu görmek

Rüyada göbek kordonunu görmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, büyük düşüneceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, şöhretli biri olunacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına alamet eder.

Rüyada göbek kordonunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin abartılı tavırları ya da aşırı tepkileri gereksiz zaman kaybı anlamına gelebilir.

Rüyada bebeğin göbek kordonunu görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada göbek kordonunu kesmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek göbek kordonu görmek yapılan hataların düzeltileceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına tabir olunur.

Rüyada göbek kordonunu görmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada göbek kordonu kesmek alanında marka bir isim olacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada kordon bağı görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çözümlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bebek kordonunu kesmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kordonlu saat görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments