Rüyada göbek kordonunu kesmek

Rüyada göbek kordonunu kesmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, rahatlığa erileceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, kazançlı işlere girileceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada göbek kordonunu kesmek gördüyseniz:

  • Değişime direnmek sorunları körükleyebilir.

Rüyada göbek kordonu kesmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, işlerinin baltalanacağına alamet eder.

Rüyada göbek kordonunu kesmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin göbek kordonunu görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada göbek kordonunu görmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek göbek kordonu görmek başarının garantileneceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek kordonu kesmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin kordonunu kesmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kordon bağı kesmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments