Rüyada bebeğin göbek kordonunu görmek

Rüyada bebeğin göbek kordonunu görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, afiyette ve keyifte olacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, borçlarının hafifleyeceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin göbek kordonunu gördüyseniz:

  • Sizi suçlu hissettirmeye çalışan kişilerden uzak durun.

Rüyada bebeğin göbek kordonunu görmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada bebek göbek kordonu görmek maddi durumunun düzeleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbek kordonunu kesmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbek kordonunu görmek hem yeni yerler göreceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine yorulur.

Rüyada göbek kordonu kesmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek kordonunu kesmek variyet sahibi olacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada kordonlu bebek görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine inanılır.

Rüyada bebeğin kordonunu kesmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments