Rüyada fotoğraf makinesi görmek

Rüyada fotoğraf makinesi görmek rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, zor ve kötü günler geçireceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, paslı bir çiviye basabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesi gördüyseniz:

  • Öfkenizi yakınlarınıza yansıtmayın.

Rüyada fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, zararının büyük olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesi görmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına yorulur.

Rüyada eski fotoğraf makinesi görmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada fotoğraf makinesi almak çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık fotoğraf makinesi görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bozuk fotoğraf makinesi görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına tabir olunur.

Rüyada elinde fotoğraf makinesi görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına delalettir.

Rüyada fotoğraf makinesini kırmak endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments