Rüyada elinde fotoğraf makinesi görmek

Rüyada elinde fotoğraf makinesi görmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, mal ve para kazanılacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada elinde fotoğraf makinesi gördüyseniz:

  • Beklediğiniz para varsa ya alamayacak vaya beklediğinizden daha az alacaksınız.

Rüyada elinde fotoğraf makinesi görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, bununla yüceleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı fotoğraf makinesi görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada fotoğraf makinesi hediye almak yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına yorulur.

Rüyada fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına yorulur.

Rüyada fotoğraf makinesi bulmak zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, uzak bir yola gidileceğine işarettir.

Rüyada fotoğraf makinesi almak sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada profesyonel fotoğraf makinesi görmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada fotoğraf makinesi çaldırmak allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments