Rüyada eski fotoğraf makinesi görmek

Rüyada eski fotoğraf makinesi görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, bilmediği duyguları tadacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına alamet eder.

Rüyada eski fotoğraf makinesi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız gergin.

Rüyada eski fotoğraf makinesi görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada fotoğraf makinesi satın almak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada bozuk fotoğraf makinesi görmek insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı fotoğraf makinesi görmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine alamet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesinin çalındığını görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine alamet eder.

Rüyada fotoğraf makinesinin kırıldığını görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, büyük tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada fotoğraf makinesini kırmak iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments