Rüyada kırık fotoğraf makinesi görmek

Rüyada kırık fotoğraf makinesi görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına delalettir.

Rüyada kırık fotoğraf makinesi gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeli, fırsatları görmeye çalışmalısınız.

Rüyada kırık fotoğraf makinesi görmek ticaretinin gelişeceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesi çaldırmak sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada fotoğraf makinesi hediye almak ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada eski fotoğraf makinesi görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine işarettir.

Rüyada fotoğraf makinesinin çalındığını görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına işarettir.

Rüyada fotoğraf makinesini kırmak olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bozuk fotoğraf makinesi görmek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments