Rüyada fotoğraf makinesini kırmak

Rüyada fotoğraf makinesini kırmak çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada fotoğraf makinesini kırmak gördüyseniz:

  • Belli teklif, öneri veya davetleri kabul ya da reddetme konusunda kararsız kalabilirsiniz veya bazı endişeleriniz olabilir.

Rüyada fotoğraf makinesini kırmak bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına işaret eder.

Rüyada fotoğraf makinesi görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada fotoğraf makinesi hediye almak sıkıntılarının kısa süreceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Rüyada eski fotoğraf makinesi görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde fotoğraf makinesi görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada fotoğraf makinesi hediye aldığını görmek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine işaret eder.

Rüyada profesyonel fotoğraf makinesi görmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına alamet eder.

Rüyada fotoğraf makinesinin kırıldığını görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments