Rüyada fotoğraf makinesi almak

Rüyada fotoğraf makinesi almak ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, beden sağlığının zarar göreceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesi almak gördüyseniz:

  • Hayatınıza maddi, manevi dengeler kazandırmaya çabalayın.

Rüyada kırık fotoğraf makinesi görmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine yorulur.

Rüyada fotoğraf makinesi almak yükseleceğine, atılım yapacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesi satın almak üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada eski fotoğraf makinesi görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dijital fotoğraf makinesi görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada fotoğraf makinesi hediye aldığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments