Rüyada fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek

Rüyada fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, umduğunu bulamayacağına, sorunların günden güne artacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek gördüyseniz:

  • Dekoratif değişiklikler yapabilir veya taşınabilirsiniz.

Rüyada fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine alamet eder.

Rüyada fotoğraf makinesinin çalındığını görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesi görmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, başarılarının takdir edileceğine tabir olunur.

Rüyada elinde fotoğraf makinesi görmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, belalı insanlara denk geleceğine rivayet eder.

Rüyada eski fotoğraf makinesi görmek allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada fotoğraf makinesi hediye aldığını görmek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesinin kırıldığını görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine işarettir.

Rüyada profesyonel fotoğraf makinesi görmek insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments