Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine inanılır.

Rüyada evinin tavanından su aktığını gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurmanıza yardım edebilecek aktiviteleri kaçırmamalı, yeteneklerinizi göstermekten kaçınmamalısınız.

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Rüyada evinin tavanının aktığını görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavandan su aktığını görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavandan su akmasını görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavandan su akması görmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin tavanından su damladığını görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada evin tavanından su damladığını görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments