Rüyada evinin tavanından su damladığını görmek

Rüyada evinin tavanından su damladığını görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kazancının helal para olacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına delalet eder.

Rüyada evinin tavanından su damladığını gördüyseniz:

  • Kendinizi fazlasıyla beğeniyorsunuz.

Rüyada evin tavanından su damladığını görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine işaret eder.

Rüyada evinin tavanından su damladığını görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavandan kan damladığını görmek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, evlenme yolunda adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin damladığını görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine işarettir.

Rüyada suyun damladığını görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya işaret eder.

Rüyada eve su damladığını görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada çatıdan su damladığını görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada su damlamak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments