Rüyada evin tavanından su aktığını görmek

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, nimet ve berekete ereceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin tavanından su aktığını gördüyseniz:

  • Başarı merdivenlerini hızla çıkmanıza yardım edecek kişilerle fikir alışverişinde bulunmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, başarıları ile konuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinin tavanının aktığını görmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavandan su akması görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada tavandan su akmasını görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada tavandan su aktığını görmek büyük fırsatların kapısını açacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin tavanından su damladığını görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada evinin tavanından su damladığını görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, tazeleneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
HASAN ÇETİN

hayrolur inş ALLAHIM HAYIR EDSİN AMİN