Rüyada tavandan su aktığını görmek

Rüyada tavandan su aktığını görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada tavandan su aktığını gördüyseniz:

  • Gereken herşeyi yapıyorsunuz.

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine alamet eder.

Rüyada tavandan su akması görmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına inanılır.

Rüyada tavandan su aktığını görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavandan su akmasını görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına delalettir.

Rüyada tavandan kan aktığını görmek kendisiyle övüneceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada tavan akması görmek çok iyi mevkilere geleceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavan aktığını görmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments