Rüyada evin tavanından su damladığını görmek

Rüyada evin tavanından su damladığını görmek imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına alamet eder.

Rüyada evin tavanından su damladığını gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser davranmamaya dikkat edin.

Rüyada evin tavanından su damladığını görmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinin tavanından su damladığını görmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavandan kan damladığını görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin damladığını görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına işarettir.

Rüyada su damlacıkları görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada su damlamak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatıdan su damladığını görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eve su damladığını görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
5 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
ALYA

Rüyamda annemlerin evinde tavandan su damladığını ve yerleri ıslattığını gördüm. şaşırdım. çare aramaya çalıştım.

Asya

Rüyamda kayınvalidemin evinde yemek hazırlıyoruz.Eşimin kardeşinin kız arkadaşı da var o yemek yapamayacağını söylüyor.Sonra salonda masaya oturuyoruz tavandan su damlamaya başlıyor.Hemen terasa koşuyoruz yerde su birikintisi olmuş onu temizlemeye çalışıyoruz.

Asya

Tekrar merhaba cevabınız ve ilginiz için çok teşekkür ediyorum ağzınıza sağlık.