Rüyada tavandan su akması görmek

Rüyada tavandan su akması görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, yarardan çok zarar getireceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada tavandan su akması gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada tavandan su akması görmek haksızlıklara uğranılacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavandan su aktığını görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavandan su akmasını görmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavandan kan aktığını görmek rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinin tavanının aktığını görmek ömür boyu süreceğine, nimet bolluğu yaşayacağına işarettir.

Rüyada tavanın aktığını görmek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
obobeci@gmail

Merhaba rüyamda yatak odamın tavanın tam ortasından sarı su damlıyordu sonrasinda kahverenk bir ayakkabı giyip eşimle bi iş görüşmesi icin eski çalıştığım firmaya arabayla gidiyorduk. Cok zayıflamıştım ve cok güzeldim ayakkabilarima bakiyordum alakasiz olmuş ama güzel olmuş diyordum.nasıl yorumlamaliyim rüyayı