Rüyada tavandan su akmasını görmek

Rüyada tavandan su akmasını görmek hayaline kavuşacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, saygınlığına leke sürüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına alamet eder.

Rüyada tavandan su akmasını gördüyseniz:

  • Bir süredir kafanızı karıştıran konularda kalbinizin sesine kulak vermeniz sizi doğru yere taşıyabilir.

Rüyada tavandan su aktığını görmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine alamet eder.

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada tavandan su akmasını görmek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavandan su akması görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavan akması görmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavandan kan aktığını görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin tavanının aktığını görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments