Rüyada komşunun evini su bastığını görmek

Rüyada komşunun evini su bastığını görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, borçlarının kapanacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada komşunun evini su bastığını gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda aşırılığa kaçmamanız gerekiyor.

Rüyada komşunun evini su bastığını görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına işaret eder.

Rüyada evinin su bastığını görmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine alamet eder.

Rüyada evini su bastığını görmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, güzel bir haber almaya delalettir.

Rüyada başkasının evini su bastığını görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına yorulur.

Rüyada evine su bastığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine inanılır.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments