Rüyada birinin evini su bastığını görmek

Rüyada birinin evini su bastığını görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, ailesini hem gururlandıracağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına delalettir.

Rüyada birinin evini su bastığını gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin olumlu tekliflerine şans tanımak isteyebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine inanılır.

Rüyada komşunun evini su bastığını görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada evinin su bastığını görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin su bastığını görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, uzak bir yola gidileceğine alamet eder.

Rüyada evin içini su bastığını görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evine su bastığını görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evini su bastığını görmek en pahalı evlerde oturacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments