Rüyada antik havuz görmek

Rüyada antik havuz görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, geçmişini arkada bırakacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada antik havuz gördüyseniz:

  • Hak ettiğinizden azına razı olmamalısınız.

Rüyada antik havuz görmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada antik mezar görmek huzura ve rahata kavuşacağına, yoksul için zenginliğe inanılır.

Rüyada antik şehir görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada antik yerler görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada antik görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada antik tiyatro görmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada antik ev görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada antik yer görmek mal ve mülk sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments