Rüyada antik görmek

Rüyada antik görmek hastalıkların iyileşeceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, yeni insanlarla tanışacağına rivayet eder.

Rüyada antik gördüyseniz:

  • Bir çok haber ya da mektup alabilir, çok sayıda kısa yolculuk yapabilirsiniz.

Rüyada antik yerler görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada antik yer görmek hem dua alacağına, bereketli işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada antik tiyatro görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, duaların kabul göreceğine işaret eder.

Rüyada antik mezar görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada antik şehir görmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, çok kötü günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada antik havuz görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada antik ev görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına delalet eder.

Rüyada antik görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments