Rüyada antik tiyatro görmek

Rüyada antik tiyatro görmek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, yüzünü kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine inanılır.

Rüyada antik tiyatro gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmanızda fayda var.

Rüyada antik tiyatro görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada antik yerler görmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, şansızlığın kırılacağına inanılır.

Rüyada antik görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine işarettir.

Rüyada antik şehir görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, çok daha mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada antik mezar görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, yeni işler alacağına yorulur.

Rüyada antik ev görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına rivayet eder.

Rüyada antik yer görmek huzurlu günler görüleceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada antik havuz görmek canının ve malının garantide olacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments