Rüyada antik yerler görmek

Rüyada antik yerler görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada antik yerler gördüyseniz:

  • Abartılı davranışlar ya da aşırı harcamalar sıkıntı yaratabilir.

Rüyada antik yer görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, mevki edineceğine delalettir.

Rüyada antik yerler görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada antik şehir görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına yorulur.

Rüyada antik mezar görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada antik görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada antik tiyatro görmek işleri büyütme sürecine girileceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada antik havuz görmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada antik ev görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments