Rüyada antik şehir görmek

Rüyada antik şehir görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, takdir toplayacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada antik şehir gördüyseniz:

  • Sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız.

Rüyada antik şehir görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada antik havuz görmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada antik ev görmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada antik yerler görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, elinin darlık görmeyeceğine yorulur.

Rüyada antik tiyatro görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, güzel günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada antik yer görmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına işarettir.

Rüyada antik mezar görmek karamsar ve umutsuz olacağına, işlerini boşvereceğine rivayet eder.

Rüyada antik görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments