Rüyada antik yer görmek

Rüyada antik yer görmek zenginleşeceğine, yüzünün de güleceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, bunun sonucunda da pişman olup, tövbe edeceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada antik yer gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir tercih yapmanız gerekiyor veya bekleniyor olabilir.

Rüyada antik yer görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada antik yerler görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına tabir olunur.

Rüyada antik havuz görmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, o işi canlandıracağına işarettir.

Rüyada antik ev görmek sorunların yakında son bulacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada antik mezar görmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine delalettir.

Rüyada antik görmek karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada antik tiyatro görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine inanılır.

Rüyada antik şehir görmek kendisini keşfedeceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Samyeli

Rüyamda antik ve çok katlı bir derslikte ünlü bir profesorden ders görecektik ve profesör giriş katta ben ise bir üst katta oturmuştum. Tam derse başlarken bir iş çıktı ve sınıftan çıktım. Derslikte muhabbet kuşumu ve çantamı bıraktım. Ama ikinci dersine girdim.