Rüyada etrafı su bastığını görmek

Rüyada etrafı su bastığını görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada etrafı su bastığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön plana çıkmayı bekliyor.

Rüyada etrafı su bastığını görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek hayat standartlarının yüksek olacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada evi su bastığını görmek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içini su bastığını görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada evine su bastığını görmek doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine yorulur.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek kapanan kapıların açılacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dünyayı su bastığını görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments