Rüyada su bastığını görmek

Rüyada su bastığını görmek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, isabetli adımlar atılacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, hastalıkların uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada su bastığını gördüyseniz:

  • Belli alanlarda durumunuzu haklı veya mazur göstermek için gerçeklerin üzerinden geçmenizde fayda var.

Rüyada eve su bastığını görmek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına yorulur.

Rüyada komşunun evini su bastığını görmek hem eğleneceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına inanılır.

Rüyada başkasının evini su bastığını görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada evin su bastığını görmek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, maddi çıkmazların biteceğine yorulur.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içini su bastığını görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına tabir olunur.

Rüyada banyoyu su bastığını görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalettir.

Rüyada bir evi su bastığını görmek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments