Rüyada bir yerin su bastığını görmek

Rüyada bir yerin su bastığını görmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerin su bastığını gördüyseniz:

  • Yeni bir planı yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada her yeri su bastığını görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine tabir olunur.

Rüyada bir yeri su bastığını görmek iş hayatının düzeleceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine işaret eder.

Rüyada bir yerin su bastığını görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada her yerin su bastığını görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine işarettir.

Rüyada bir yeri sel bastığını görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eve su bastığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada evi su bastığını görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada banyoyu su bastığını görmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments