Rüyada evi su bastığını görmek

Rüyada evi su bastığını görmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, rakiplerin üzüleceğine, rızkında ve malından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evi su bastığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi canlandırmak için gayret gösterebilirsiniz.

Rüyada bir evi su bastığını görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evi su bastığını görmek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına yorulur.

Rüyada eve su bastığını görmek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya işaret etmektedir.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada mutfağı su bastığını görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada odanın su bastığını görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, kazancın düşeceğine alamet eder.

Rüyada etrafı su bastığını görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine işaret eder.

Rüyada odayı su bastığını görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments