Rüyada eve su bastığını görmek

Rüyada eve su bastığını görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, hastalıklarından kurtulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve su bastığını gördüyseniz:

  • Kendinizi rahatsız hissettiğiniz konular olabilir.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek geçineceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada bir evi su bastığını görmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına alamet eder.

Rüyada evi su bastığını görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve su bastığını görmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada dünyayı su bastığını görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada evin su bastığını görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, hak yolundan ayrılacağına delalet eder.

Rüyada evin içini su bastığını görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına tabir olunur.

Rüyada mutfağı su bastığını görmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments