Rüyada evde sıçan görmek

Rüyada evde sıçan görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, sermayesinin boşa gideceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde sıçan gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vazgeçebilirsiniz.

Rüyada evde sıçan görmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada sıçan kovalamak huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada sıçan boku görmek borçlarının çoğalacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıçan ve fare görmek uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıçan yemek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, ekmeğinin azalmayacağına tabir olunur.

Rüyada sıçan yavrusu görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulur.

Rüyada sıçan fare görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine işaret eder.

Rüyada büyük sıçan görmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments