Rüyada sıçan yavrusu görmek

Rüyada sıçan yavrusu görmek ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıçan yavrusu gördüyseniz:

  • Sizi üzen ya da düşündüren birşeyler varsa o konularda feraha çıkabilirsiniz.

Rüyada sıçan yavrusu görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ortada sıçan oynamak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, maddi olanakların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük sıçan öldürmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada fare ve sıçan görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıçan fare görmek geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş sıçan görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına tabir olunur.

Rüyada sıçan öldürmek kişinin kazancının artacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada altına sıçan birini görmek bahtının açık olacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments