Rüyada sıçan yemek

Rüyada sıçan yemek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, allah’ın kendisinden yana olacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına işaret eder.

Rüyada sıçan yemek gördüyseniz:

  • Aya biraz stresli başlayabilir veya sıkıntılı ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada sıçan yemek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine işarettir.

Rüyada sıçan beslemek rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada sıçan fare görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada fare ve sıçan görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde sıçan görmek imkânsızlıklarının biteceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada sıçan faresi görmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada altına sıçan birini görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, yüzünü kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine delalettir.

Rüyada sıçan ve fare görmek bazen umutlarını yitireceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments