Rüyada sıçan kovalamak

Rüyada sıçan kovalamak bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada sıçan kovalamak gördüyseniz:

  • Düşünmeden tepki vermeyin.

Rüyada sıçan kovalamak şeytana uyacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada ortada sıçan oynamak hacetinizin giderilmesine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalettir.

Rüyada sıçan yakalamak dertlerin sonlanacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına işaret eder.

Rüyada sıçan fare görmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine inanılır.

Rüyada ölü sıçan görmek büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, sonra kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada sıçan öldürmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada sıçan ve fare görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, insanlar tarafından sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada fare sıçan görmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments