Rüyada sıçan boku görmek

Rüyada sıçan boku görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada sıçan boku gördüyseniz:

  • Olayların akışı mahçup duruma düşmenize sebep olabilir.

Rüyada sıçan boku görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada fare sıçan görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, lüks şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sıçan faresi görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıçan fare görmek çok tahsilli bir kişi olacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ortada sıçan oynamak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş sıçan görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine delalettir.

Rüyada evde sıçan görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına delalet eder.

Rüyada sıçan birini görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, haram mal yiyip içeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments