Rüyada sıçan ve fare görmek

Rüyada sıçan ve fare görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına, çok pişmanlık duyacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, ona şifa olmayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıçan ve fare gördüyseniz:

  • Anlatmak istediklerinizi tam düşünmeden konuşmamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada sıçan faresi görmek derin bir nefes alacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada sıçan fare görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, ne yapacağını şaşıracağına alamet eder.

Rüyada sıçan ve fare görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına inanılır.

Rüyada fare sıçan görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada fare ve sıçan görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine yorulur.

Rüyada ölü sıçan görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada altına sıçan birini görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada sıçan birini görmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments