Rüyada evde büyük kertenkele görmek

Rüyada evde büyük kertenkele görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine işarettir.

Rüyada evde büyük kertenkele gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişiler katılımcı olmasa da, sizin, en kötü şeyin bile iyi tarafını görmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada evde büyük kertenkele görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına rivayet eder.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir kertenkele görmek bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük kertenkele görmek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine işaret eder.

Rüyada büyük kertenkele görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, ömrün uzun olmasına tabir olunur.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev kertenkelesi görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments