Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek kimseden korkmayacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük yeşil kertenkele gördüyseniz:

  • Bazı kişiler öneri, tavsiye ya da yorumlarınıza ihtiyaç duymuyor veya sizi yanlış anlıyor olabilir.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına delalet eder.

Rüyada büyük kertenkele görmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, sorunların ve engellerin biteceğine delalet eder.

Rüyada büyük bir kertenkele görmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalettir.

Rüyada çok büyük kertenkele görmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada evde büyük kertenkele görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, yüksek bir makama geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil renk kertenkele görmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments