Rüyada ev kertenkelesi görmek

Rüyada ev kertenkelesi görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada ev kertenkelesi gördüyseniz:

  • Özel kararlar almadan önce iyi düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada ev kertenkelesi görmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada evde kertenkele görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde büyük kertenkele görmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına yorulur.

Rüyada büyük bir kertenkele görmek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına işarettir.

Rüyada küçük yeşil kertenkele görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına yorulur.

Rüyada tuvalette kertenkele görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı kertenkele görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments