Rüyada büyük kertenkele görmek

Rüyada büyük kertenkele görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına tabir olunur.

Rüyada büyük kertenkele gördüyseniz:

  • Bazı beklentileriniz konusunda gerçekçi olmaya çalışmalısınız.

Rüyada evde büyük kertenkele görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine işarettir.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına delalettir.

Rüyada çok büyük kertenkele görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir kertenkele görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük kertenkele görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine inanılır.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan kertenkele görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments