Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, büyük başarılar kazanılacağına, anne baba duası alınacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına delalettir.

Rüyada yeşil büyük kertenkele gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan kişiler güven telkin etmiyor olabilir.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine yorulur.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, iyi haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada büyük kertenkele görmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine yorulur.

Rüyada büyük bir kertenkele görmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada çok büyük kertenkele görmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada evde büyük kertenkele görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil renk kertenkele görmek büyük paralar kazanılacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments