Rüyada büyük kertenkele öldürmek

Rüyada büyük kertenkele öldürmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, dertlerinin şifasını bulacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek gördüyseniz:

  • Fark yaratma veya farklı şeyler yapma arzusuyla hata yapabilirsiniz.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük kertenkele görmek evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine işaret eder.

Rüyada evde büyük kertenkele görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir kertenkele görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek engel tanımayan biri olacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına yorulur.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek yaşamını kolaylaştıracağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine inanılır.

Rüyada çok büyük kertenkele görmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, kısmetinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kertenkele öldürmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, gelirinin garanti olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments