Rüyada çok büyük kertenkele görmek

Rüyada çok büyük kertenkele görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada çok büyük kertenkele gördüyseniz:

  • Teklifleri geri çevirmemelisiniz.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek maddi yükümlülüklerinin artacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına işaret eder.

Rüyada evde büyük kertenkele görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük kertenkele görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada çok büyük kertenkele görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir kertenkele görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare kertenkele görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments