Rüyada eski sevgiliyle tartışmak

Rüyada eski sevgiliyle tartışmak yorulacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle tartışmak gördüyseniz:

  • Siz esnek veya aydınlatıcı olabilirseniz, o zaman herkesin sizin gibi davrandığını görebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi tartışmak kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda tartışmak küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, ailesini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle tartışmak sıkıntılı günler geçireceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgili tartışmak kötülüklerden uzak olacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski patronla tartışmak yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eski eşiyle tartışmak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına inanılır.

Rüyada eski eşle tartışmak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eski arkadaşla tartışmak çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments